Apr 1, 2017, 9:06 PM

Откровение на българския политик 

  Poetry » Humour
250 0 0

"Честит Празник, колеги!
И в студове, и в жеги

все Първи април е за нас!
Тъй придобиваме власт!
От парите народни смучем сока

или от комисионна висока.

Левът е нашата цел,

затуй цял народ ни е клел.

Важното е да се обогатим,

макар да казва:"Докога ще ви търпим!?"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??