8.06.2019 г., 19:49 ч.

Вътрешни разпри при "патриотите" 

  Поезия » Хумористична
453 0 2

"Патриотите сме като при ядрен взрив -

натрупва се критична маса и избухва.

Сидеров на ВМРО ни е крив,

да го катурнем, леле, коалицията рухва!

Синя каска идва да ни омиротвори,

ала ще се изпотрепем, напразно се мори".

 

 

 

 

Стихотворението е написано от името на Искрен Веселинов, зам.-председател на ВМРО и на парламентарната група на т.нар. патриоти.Това за ядрения взрив ме вдъхнови и реших да го осмея в мерена реч.Става въпрос за поста председател на партийната група на патриотите и за това, че след големия за ВМРО успех на изборите в сравнение с този на "Атака" и НФСБ сега именно ВМРО заслужава да контролира този пост.Синята каска е Валери Симеонов, който се опитва да спаси коалицията от разпад. 

www.mignews.info/patriotite-se-kanyat-da-izgonyat-siderov/

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз като чуя Обединени патриоти се сещам за ислямска държава, която нито е държава, нито е ислямска (това са безбожници). Така и ,,патриотите" нито са обединени, нито са патриоти.
    Необичайно е бележките на автора да превишават обема на творбата.
  • Уместно кавички на "патриотите". Не знам, защо, но изникна веднага в мисълта ми Ботевият стих! Мошенници!
Предложения
: ??:??