14.01.2020 г., 20:38 ч.

Откровение на Рашидов за Бойко 

  Поезия » Хумористична
479 0 0

"Бойко, на царя бодигарда,

върна ни на световната карта.

На Шипка той устоя,

Конституция да измисли успя

и затуй надавам възторжен вик,

че Бойко просто е велик.

Прощавайте, с алкохола прекалих,

затуй задръжките свалих."

 

standartnews.com/balgariya-politika/vezhdi-na-svetovnata-karta-sme-blagodarenie-na-borisov-411611.html

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??