9.01.2019 г., 23:25 ч.  

Относно гаврата с командоса във Войводиново!!! 

  Поезия » Гражданска
636 0 0

Боли ме за неговата участ,

че жив е останал пак добре.

Затваря си очите тая власт,

кога най-сетне тя ще разбере,

че и своя народ трябва да пази,

защото инак става жертва той,

никой ром душата ми не мрази,

но шокиран бях от този побой,

а биячите са с присъди условни,

де факто безнаказани ще бъдат,

всички пред закона сме равни,

кога по-справедлив ще е съдът!?

 

https://www.mediapool.bg/uslovni-prisadi-za-dvamata-romi-prebili-komandos-vav-voivodinovo-news291831.html

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??