20.12.2007 г., 12:45 ч.

"Откровения" е рай 

  Поезия » Бели стихове
605 0 5

"Откровения" е рай

В сайта аз попаднах
в нов и чуден свят.
Там няма злоба, завист,
на обич е богат.

Творците непознати,
различни им съдбите,
стиховете, като огледало,
отразяват им душите.

Тук е като в рая,
свободна е душата.
Танцува волна, млада,
създава красотата.

С вятъра танцува,
на птичките приглася.
В стиховете пее,
в рая ни пренася.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??