Откровеност
След толкова алкохолни бдения
Все още чувам, мисля,
и вярвам – щом има спасение,
не може да няма Спасител!
Отнякъде съмнение плува,
но с него бързо се справям,
ръцете като сърцето пулсират,
чашата сама се излива в устата …
Времето често не стига,
все повече то става нощно,
но … стига за време и пиене!..
Така се приспиват бунтовници …
© Стоян Стоянов Всички права запазени