19.10.2018 г., 16:17 ч.

Отлита времето 

  Поезия
203 0 2

Лети, отлита
времето... Лети, но без
на стих насѝта!

 

Лети, отлита
времето... Но без откъм
любов насѝта!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??