9.08.2017 г., 23:29 ч.

Отлитат годините... 

  Поезия » Любовна
1010 0 2

Скъпи мой,

 

Отлитат годините, неизбежно летят!

Отдавна в косите ни бели преспи блестят.

Умора житейска  на рамената наши тежи,

жалба по минала младост в сърцата лежи.

 

Но аз още се къпя в морето безбрежно

на твоята обич – тъй красива и нежна.

И летя на ония крила позлатени –

твоят щедър, вълшебен подарък за мене.

 

Нека животът годините ни отброява,

но душата ми влюбена млада остава!

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А аз съм щастлива и окрилена до него, Люси!
  • Каква обич и нежност умееш да дадеш чрез стиховете си, Генка! Прекрасен стих. Съпругът ти е щастлив с такава чувствителна душа до себе си.
Предложения
: ??:??