15.05.2019 г., 22:56 ч.  

Отложена среща 

  Поезия » Любовна
485 4 11

Бюро. И перо със лист хартия.

Обич неизлята. Седнал мъж.

Самота. Писмо. Тъма - магия.

Рана, но дълбока. Стряскащ дъжд.

 

И жена. Сълзата - в край далечен.

Трепкащата тъга. Утеха. Друг.

Огънят - изгаснал и обречен.

И мечти - на прах. Треперещ студ.

 

Питащо писмо. Надежда свята.

Търсеща ръка. Отворен плик.

Среща! Двама!... И любов изпята

с ноти на завършил с обич вик!

 

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??