20.09.2008 г., 21:36 ч.

Отмина лятото 

  Поезия » Друга
1358 0 4

Отмина лятото

Отмина лятото почти,
но пак опитвам да го браня
от есенния дъжд. С любов
морето цяло в мен остана!
Солена песен на вълни,
на морски бриз и топъл пясък -
със лятото я споделих,
преди да продължа нататък.
И вдишвам морски въздух пак,
със слънце пълня си сърцето,
защото догодина чак
ще се прегърнем със морето...

© Мария Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??