19.04.2006 г., 19:33 ч.

Отминал сън!!! 

  Поезия
749 0 1

Не ми се стои сама,
не ми се плаче в нощта!!!

Не знам защо,
не знам кога?!?

Аз ще те забравя,
за винаги!!!

Ще бъдеш като,
отминал сън за мен!!!

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??