10.05.2009 г., 13:33 ч.

Отмъщение! 

  Поезия » Друга
511 0 1

Не си отивай.

Погледни ме.

(Отвори очи!)

 

Подишай още малко с мен поне...

Нека ти кажа

това, което таях цял живот

в сърцето си.

 

Нека споделя с теб

чувството,

разяждащо

сърцето и мислите ми.

 

(Отвори очи!)

По дяволите, направи го.

Само за момент.

Трябва да ти го кажа.

 

Чуй ме!...

Ти съсипа живота ми!

Отне детските ми дни!

Моите мечти -

уби ги.

 

Аз отдавна не съм тук.

Но сега се връщам,

връщам се за теб.

Отмъщение!

Отмъщение!

Отмъщение!

...

Целуни

Господа от мен.

 

 

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??