7.10.2009 г., 14:26 ч.

Отмъщение 

  Поезия
1454 0 0

В черни облаци се лута пак душата,
отмъщението е чакана отплата.
От спомени подхранвана омраза,
изпепеляваща и смъртоносна кат` зараза.

С очи от болка потъмнели
и от черни мисли заслепени,
с пулсиращо във вените сърце...
Предчувствам - тази вечер някой ще умре.

Наранени чувства, наранена гордост
и безцветни дни, изпълнени с подлост.
Кървав спомен, плащещ ме в мрака.
В тази тъмна нощ, знай, смъртта те чака.

С треперещи ръце захващам ножа,
студеното желязо милва горящата ми кожа.
От изпепеляваща омраза сърцето ми тупти...
Знай, ще страдаш, както аз преди!

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??