31.07.2008 г., 9:24 ч.

отначало 

  Поезия
424 0 3
отначало
Ето ме...
Отново съм в дълбока черна дупка
и  ми се налага да започвам отначало.
Последната клечка от кибрита свърши
и пак се чувствам пребледняла...
като привидение.
Не се намирам във нито едно огледало
и изпадам в съмнения.
През ръцете си виждам тапети,
а през краката си - плочки.
Е, няма как...
Налага ми се да вляза на фокус,
за да намеря още от важните клечки.

© Михала Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??