12.11.2006 г., 23:45 ч.

Отне ми всичко 

  Поезия
948 2 1

                   Отне ми всичко


                   Отне ми любовта,
                   отне ми мечтите,
                   взе най-хубавото от мен
                   и сега си тук още по-студен...


                   Искам да станеш пак предишното момче,
                   което знам обичаше ме.
                   Сега си ти различен-
                   отнесен,студен,безразличен...

                      
                   Няма го вече онзи трепет помежду ни,
                   всичко е празни думи...


                   Искам да се върне пак любовта,
                   която ден и нощ гореше нашите сърца,
                   но уви зная,че когато всичко изгоряло е
                   не можем да запалим пепелта.
                   Единствено тя остана от любовта                  

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е наистина когато
    изцяло опожарена е любовта.
    Раните лекуват се с времето,
    ако няма жар,махни ти пепелта.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??