16.05.2013 г., 23:04 ч.

Отнесени... 

  Поезия
439 1 0

      Отнесени...

 

Отнесени истини

отново заровени.

Отминали с времето

забравени спомени.

 

Думи увиснали,

слова неизречени...

Чувства оголени

на никой обречени.

 

Няма я болката,

а само безчувствие.

Утихнала тръпката -

в небето безлуние.

 

Угаснали лави

потънали в бездната.

Вулкани погребали

и мечти, и надеждата.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??