Отношение
Отношението е на съзнанието позиция вътрешна.
Тя поражда отношения -
Асоциативни връзки - групи във душата.
На хора и животни - същества.
Те - идеи, мисли носят и енергии различни.
Персонажи са човеците.
Персонажът образ е един - той обединява хора много във едно.
Сещаш се за нещо - виж какво стои до него.
Това е движение - път на мисълта.
Обединявай.
Едното става две тогава.
После две и пет - групичката тази запомни.
Лехичка за "поливане" създаваш.
В своята, на съзнанието градина.
Ако пожелаеш да се ти за нея грижиш.
Тръгни със мисълта си по-нататък на "разходка".
Спри се помисли за малко после.
Енергия ти лей на човешките глави желани.
Душата си храни във двата свята.
Във себе си ил тук и там - слънцето когато грее и присъства.
"Върло" виждаш ти пред себе си.
Ако имаш сили изкачи го.
И да нямаш много сили пак тръгни по него малко.
Гладуваш ти съзнателно например.
И търпиш до час вечерен без храна.
Но искаш в четири часа следобед страшно много да ядеш.
Удръж се ти поне до шест.
Награда ти специална придобиваш в
Утрешния ден - лекота и настроение - дух.
Не бой се - "бутай" ти посилно - не се предавай толкоз лесно - в процес на зреене сега живееш.
На царя славен тежката корона златна -
Поносѝ за малко време.
Мускули душевни и духовни придобивай.
Във "фитнес-залата" на своя дух.
С водата студена логиката съща е.
С борбата. Сили трупай - придобивай - от прекрасната природа.
И от тази "фитнес-зала".
Не отхвърляй с лекота - всяка - пред теб изникваща врата.
Интриги ти създавай за духа - задачи.
Да бъде той за теб възпитан кон - добър и силен.
Що не бои се от скали-долове, и пътеки тесни и опасни - когато към върхове планинси-езера те носи.
Слава на духа.
Слава на душата-котка - що обича красота да гледа - да се храни навсякъде, където ходи.
Ти казваш - Бог - във бога вярвам аз.
Вярваш ти, но гледа той - що за кон си ти, що за "куче", котка.
Не гледа толкоз той, а скоро по - за теб това е нужно.
Да видиш ти във славна светлина-геройска - себе си - достоен за прослава.
На боговете гледка ти да бъдеш.
Място за живот - .
Образувай и формирай "групи" - групички прекрасни във ума и вън. Лехите за поливане.
Градинар умел стани.
Гледай, гледай и мисли и действай.
Лично придобивай всичко
Що от "Бога" искаш да получиш.
Животно ценно ти стани в "кошарата" на своя бог.
На Род, Сварог и на Велес слава.
Неизмислени са те - богове.
Просто бяха досега във сън.
Лесничеят, други хора - вече - много-малко будят ги.
За да живеят те и ние с тях - по старо и по ново.
Лесничеят образ нов сега твори.
Нов проект - на себе си - и тях попътно.
На него също слава да се пее може.
Но от кой? - от който му е кеф - и разбира който.
И не важно толкоз е това за Лесничея.
А важно е - съдържание в себе си да вижда!
А прославата-самопрославата е настроение и доволство.
Подготвяне-формиране небесно-земно.
Ура
Лесничея
© Леснич Велесов Всички права запазени