7.03.2023 г., 10:23 ч.

Относно парламентарните избори /02.04.2023г./ 

  Поезия
154 0 0

С такива прежалки партийки

не ни остава никакъв друг шанс

за спасителен изход

от перманентните кризи

(дори подир безброй избори),

освен този най-радикален подход:

 

от Политиката завинаги

                              да ги изтикаме

чрез един тотален, стопроцентов

                             изборен бойкот.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??