Mar 7, 2023, 10:23 AM

Относно парламентарните избори /02.04.2023г./ 

  Poetry
146 0 0

С такива прежалки партийки

не ни остава никакъв друг шанс

за спасителен изход

от перманентните кризи

(дори подир безброй избори),

освен този най-радикален подход:

 

от Политиката завинаги

                              да ги изтикаме

чрез един тотален, стопроцентов

                             изборен бойкот.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??