8.12.2019 г., 12:25 ч.

Относно „всестранно развитата личност“ 

  Поезия
355 0 0

всестранно нека
личността — развита — за
на Бог възхита

 

всестранно нека
личността — развита — тъй
Се Бог почита

 

...........................................

 

всестранно нека
личността — развита — от
Любов пропита

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??