Dec 8, 2019, 12:25 PM

Относно „всестранно развитата личност“ 

  Poetry
360 0 0

всестранно нека
личността — развита — за
на Бог възхита

 

всестранно нека
личността — развита — тъй
Се Бог почита

 

...........................................

 

всестранно нека
личността — развита — от
Любов пропита

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??