18.10.2008 г., 15:51 ч.

Отново 

  Поезия » Любовна
583 0 6


Чудно е, лудо е след тези години 
да те посрещам задъхан над мен; 
да отплувам със трепет в очите ти сини
под леко платно, във светлия ден.

Да чуя сърцето ти как ще запее
във поглед, усмивка, дори и във стон;
да чувствам ръката ти колко копнее
всяка преграда да сваля от мен.

Внезапно и страстно след толкова време
ти ще потънеш безпаметно в мен...
Да полетим ли тогава със тебе?...
Обещавам, че вече няма да спрем!

© Румяна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??