27.09.2008 г., 10:56 ч.

отново 

  Поезия
869 0 4

Чувствам, всеки ден и е все същото,  

няма промяна никаква.

Дишам и ми е скучно

опитвам всичко за да променя това.

Наранявам себе си за да видя дали изпитвам болка още,

проверявам каква е кръвта ми

 

Чувствам се така всеки ден,

оставам сам в тъмнината.

Ето отново поемам на път,

Отново и отново аз се опитвам да променя всичко.

 

Толкова много хора около мен,

а аз се чувствам сякаш съм сам.

Прикован в тежки окови до стената почти,

Искам да си отиде,

това чувство на прозрачност.

 

Ти дори не се и опитваш,

вече си се примирил с това безразличие.

То се е вкопчило в тебе като сянка,

тя те преследва и ти не предприемаш нищо.

 

Ето отново се опитвам да сложа край,

дали ще успея сега,

имам на своя страна острие.

Проливам кръвта си отново и отново.

Все същото но различно,

този път е различно.

 

Сега ще се промени,

скуката е отчайваща.

Променя се но не зная накъде,

отивам по дяволите.

 

Толкова много неща които искам,

толкова много думи които трябва да кажа,

давам най-доброто от себе си... но защо ?

 

Отново и отново... пак и пак...

Само въпроси в главата ми,

Защо... как... къде...

 

 

© Сириус Блек Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Бъди промяната,която искаш да видиш в света".
    -Ганди

  • хареса ми... точно мой стил.. обичам да чета такива стихове =)
  • Надявам се да постигнеш промяната...а стиха е супер!!!
  • хареса ми... опитай се да избягаш от еднообразието и безразличието.. няма нищо по-лошо от тези две неща
    с обич
Предложения
: ??:??