6.04.2016 г., 23:08 ч.

Отново епиграми 

  Поезия » Друга
332 0 0

  40 ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Барометъра му е стомашен,

затова е толкоз страшен!..

 

41 СПОСОБНОСТ

 

Той може по няколко пъти,

водата на всички да мъти.

 

42 КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ

 

С укази и със закони,

Простотия не се гони!...

Но всеки от вас осъзнава,

че тя и днес ни управлява!...

 

43 СЪЗДАВАНЕТО НА ТРАДИЦИИ

 

От векове, чрез зли езици,

са създавани традиции...

А днес ще кажа аз : „Егати!”,

сега го правим с компромати!...

 

44 БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИЯ

 

Два дни в месеца,

е драга Злата;

на Аванс 

и на Заплата...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??