30.09.2017 г., 0:17 ч.

Отново Любов 

  Поезия » Любовна, Философска, Гражданска
449 1 9

Много е малка, плаха и скрита,
стрита в оголена, тиха душа.
Име ѝ липсва. Живее в очите.
Тя е чудесна, но няма крака.

Устни до устни. И мека целувка.
Чувства се чуват. Сърцата летят.
Длани, пияни от розова случка,
дяволски планове пак ли кроят?

Дрехите падат. Туй е закона!
Аз ли го писах? Мисля, че не.
Луда наслада! Звъни телефона...
Вдигам... Треперят ръце...

Вън се провика разгонено куче.
,,Тихооо!!!’’, го сряза нощта.
То се разбяга! А аз го улучих!
После творих с Любовта...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??