16.06.2011 г., 11:47 ч.  

Отново напред 

  Поезия » Философска
410 0 0

Вятър леко клоните поклаща,

Птички пеят своите песни,

Огънят нежно в жар се ражда,

В спокойствие и унес времето седи.

 

Килограм месо цвърчи на скара,

Салати и гозби на масата седят,

Ракия и бира студят се в бунара,

Очакват свойте гости за последен път.

 

Вдругиден машини луди идват,

Режат мятат и рушат,

По дяволите всичко отива,

И споменът за теб загива тук.

 

На човек какво му остава...

Освен напред да се взира...

В светъл хоризонт да вижда сила...

С копнеж да крачи и нов палат да вдига...

 

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??