16.07.2008 г., 9:51 ч.  

Отново наранена 

  Поезия » Любовна
1098 0 9

Разочарование потропа на вратата
и влезе в моята душа...
Настани се гостенин неканен
и чувствата ми разпиля.


Ще мога ли да продължавам,
нещо в мене се разби...
Времето ще го покаже,
любовта, умислена, мълчи.


Знам, любов, че си ранена,
отново си с подрязани крила.
Искаше да бъдеш подкрепена,
но разочарованието пак те изигра.

Врата към щастие затвори
и някъде дълбоко те завря.
Сега пирува своята победа,
дори доволно в мен заспа.

А утре като се събуди,
ще царува в моята душа.
А ти, отново наранена,
ще плачеш тихо в утринта.







 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??