5.01.2014 г., 20:30 ч.

Отново сама 

  Поезия » Любовна
656 0 0

Отново сама


Чакам отново любовта,

не искам повече така

да е самотна моята душа.

В таз зловеща тишина,

сгушена в леглото аз стоя

и си мисля за прегръдчица една,

която тъй ми липсва.

Без твойте милувки нежни -

аз останах тъй сама.

Липсваш ми така

както никога до сега.

Подцених силата на любовта

и плащам си за това.

Сега видях и другата страна - 

болка, празнота, тъга.

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??