3.03.2006 г., 22:34 ч.

Отново Сама 

  Поезия
763 0 2

Нощ е!
А аз не спирам да плача за теб,
защото знам,че утре ще заминеш на далеч
и скоро няма да се върнеш!
Плача, страдам и много ме боли,
а ти ми казваш през сълзи,
недей плачи, аз скоро ще се върна...
И ето дойде сутринта,
мрачна и студена...
сутринта която нас двама ни раздели!
За последно в прегръдките твой, бях се сгушила
и не исках да ме пускаш,но тълпата от хора се движеха
забързани,
 а сърцето ми бавно се късаше със всяка крачка напред!!!
И ето замина......
  и сълзи  от очите ми се стичаха...
сълза по-сълза те гледаха как си отиваш!!!
  Сега единствено нашата дъщеря ме радва
и ми дава сила за да продължа напред,
 помага ми да преодолея болката
и това че отново съм
   Сама....


01.03.2006г

© Румяна Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??