12.03.2010 г., 11:37 ч.

Отново силна 

  Поезия » Друга
592 0 21

Не бих отнела
мъжката ти сила,
не бих те впрегнала
в хомот,
не си Самсон,
не съм Далила -
бих дала
собствения си живот!
И седем плитки
не отрязах,
харесвах
мъжката ти власт,
но бавно,
тихичко залязвах
зад хоризонта
час след час.
С деня умирах,
с утрото се раждах,
поемах пак
по стария си път,
отново и отново
се прераждах,
отново силна -
кръв и плът.

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??