16.02.2009 г., 1:12 ч.

Отново в съня ми 

  Поезия » Любовна
768 0 0
 

Ето,  нощта пристига,

весело деня изпраща

и той да си почива!

Тя ще ни прикрива

пак на нашето старо място

очите си да зърнем!

Там, зад познатия мълчалив ъгъл,

под глухата луна,

до слабо светещата лампа

нежно да прошепна:

"Добре дошъл отново в съня ми!"

и силно да извикам:

"Остани завинаги!"

А после,

завърне ли се денят,

отново с нощта да те изпратя!

© ВБТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??