22.03.2018 г., 19:23 ч.

Отново влюбен 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
585 1 2

Някога влюбена бях

в едно наивничко момче

което не беше много красиво

нито много умно,

 

но знаеше как да ме зарадва

в тъжния момент.

Но днес разбрах още

влюбено е в мен

 

Не знам защо

този факт ме плаши

преди време

чувствата си на страна оставих

 

и приятелството ни приех

плаша се от факта

за неговата

мъничка любов.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така си е 😃
  • Ех, мила то от любовта няма страшно, има по -страховити неща от нея. А Любовта е за изживяване, пък ако остане, още по-добре.
Предложения
: ??:??