18.11.2007 г., 20:13 ч.

Отоново на българска земя 

  Поезия » Гражданска
665 0 1
 

 

    Отново на българска земя!

 

За България днес е щастлив ден,

медиците ни се върнаха от плен.

След толкова години в заточение,

чак сега усетиха какво е удовлетворение.

 

Щом стъпиха на българска земя,

радостна тълпа от народ засия.

Това бе един миг незабравим,

дори с членството ни в 

Европейския съюз несравним.

 

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави за хубавото стихче!6+
    Описала си емоцията при едно щастливо събитие за всички българи!!!
Предложения
: ??:??