9.07.2021 г., 0:36 ч.

Отпечатък 

  Поезия » Любовна
317 0 2

Срещнах те в обозримо време,
а сякаш съм те знаела животи - 
през вселенски невидими закони
от всевъзможностти на колелото.

 

Може ли времето да спира
върху пъстрото на битието,
може ли в един живот да се побира
зовът от пулса на сърцето ти?!

 

От трепета на всяка молекула
да се изкачвам до вселенски звуци,
да съм те писала в съдбата моя
в срещата на земното ни случване!?

 

И, няма как да се разминем, 
както залеза преди зората - 
от свързването ни във - ние!
Отпечатано било в душата ми!

автор:Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??