24.05.2008 г., 23:30 ч.

Отпивам те 

  Поезия » Любовна
581 0 5
Отпивам те.
Ръката ми трепери.
Целувам твоите очи.
Най-накрая мене ти намери
и прекъсна сънищата зли.

Отпивам те.
Така съм жадна.
Притискам бясно любовта.
Аз знам, сърцето ти е рана,
която ще зашия сам - сама.

Отпивам те.
Но недей забравя.
Сполетелите ни мъки и сълзи.
Нека те ни напомнят
за не – щастливите ни дни.

Отпивам те.
Макар и грешна.
Нека е със нас и обичта.
Отпивам те.
Днес ще съм нежна.
Направи ме своята жена.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??