Четейки Риа и "Още си тук"
(в хумористичен ракурс)
Как да си призная, че от вчера
струпаха ми се безброй беди
и не мога мястото да си намеря,
а пък Риа казва, че си тука ти.
Нищо, че си още отпускар,
двете знаем да те поделим.
И какво, че пламнахме в пожар
и обви се всичко тука в дим?
Да, да, мислиш се за невидим,
но след себе си оставяш жар,
по следата, дето тъпчем и вървим,
аромат е пръснат на мъжкар...
25.07.2008г.
© Мери Попинз Всички права запазени
хех*