30.04.2021 г., 12:23 ч.

Отреден 

  Поезия » Любовна
706 0 0

Отреден
 

Зная, ние не сме предишните
зрялостта ми казва, че сме други!
Обичта ми пак остана същата -
докосвам те с най - милите си думи!

 

Дишам дни на любов, която
беше избор на моето сърце,
дори да брулише до сляпо
идеята, че всичко е добре!

 

Беше непосилна в тежестта си
по искреност, доверие, съдба,
от различия живяни по между ни -
промяната се случва тук в реалността!

 

Днес оставих само ценното -
дара, че обичах точно теб - 
пречиствайки душите си чрез тленното
в идеята на Бог -  ми  беше отреден!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??