Не мога дори да споря
Прекалено съм прецакан, твърде е тежко
Да разбивам сърцето си като карикатура
Каква е разликата между разбитата любов и затвора?
Не знам, как стана толкова зле?
Кога стана толкова зле?
Не знам защо те натъжавам?
Тя каза, че съм отрепка
Иска да си върне любовта
Всичко е моя вина
Случва се всеки път
Защо?
Знам, че тя ме мрази
Знам, че не може да ме вземе
Надявам се тя да знае, че не мога да се изправя в момента
© Емил Богданов Всички права запазени