10.10.2007 г., 19:03 ч.

Отрова 

  Поезия
637 0 6
Отровата...
която те връща в хоризонта
на вече изживяното,
на вече сънуваното.

Отровата...
която бълбука във вените,
щом замълчиш
и за миг пристъпиш назад.

Отровата...
мътната течност в стъкленица,
прашасала отдавна стои,
а вкусът...
той непоносимо горчи.

Отровата, която искам да глътна
и да склопя навеки очи...
Дай ми отровата!
Нека до смърт да боли...

© Зоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??