27.12.2019 г., 7:44 ч.

Оттатък 

  Поезия » Философска
589 0 1

Хвърчат годините нататък

към други нови светове.

И там зад хоризонт- оттатък,

ухаят други цветове.

 

И друго слънце там ги грее,

и друг е сигурно светът.

Под друго було зрънце зрее

и мойто име там четат...

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??