Dec 27, 2019, 7:44 AM

Оттатък 

  Poetry » Phylosophy
499 0 1

Хвърчат годините нататък

към други нови светове.

И там зад хоризонт- оттатък,

ухаят други цветове.

 

И друго слънце там ги грее,

и друг е сигурно светът.

Под друго було зрънце зрее

и мойто име там четат...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??