19.03.2023 г., 6:58 ч.

Оттук насетне... 

  Поезия
219 0 0

Звездите ще светят с моите очи,
тишината ще говори с моя глас,
ще пожелаеш да не бъдеш ти,
защото там ще бъда винаги аз!

Всички пътища към мен ще водят,
във всеки сън реалност ще ти бъда,
мислите в тебе ще се борят,
защото и там, отново ще съм първа!

Пътят напред ще те връща назад,

минало ще е твоето бъдеще време,
не ще оцелееш вече в този свят,
без да делиш живота си с мене!

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??