11.11.2008 г., 17:11 ч.

Отведи ме 

  Поезия » Любовна
1293 0 21

С тихи стъпки отведи ме

край вековната гора,

да послушам твойто име

в славееви уста...

 

С бързи крачки заведи ме

до безбрежното море,

да погледам как вълните

галят милото лице.

 

Разреши ми с бурни ласки

да покрия нежна плът

и унесен сред вълните,

да се радвам на света...

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??