С тихи стъпки отведи ме
край вековната гора,
да послушам твойто име
в славееви уста...
С бързи крачки заведи ме
до безбрежното море,
да погледам как вълните
галят милото лице.
Разреши ми с бурни ласки
да покрия нежна плът
и унесен сред вълните,
да се радвам на света...
© Владимир All rights reserved.