23.01.2010 г., 15:15 ч.

Отвори път на лятото през зимата! 

  Поезия » Друга
510 0 0

Хора - празни и тъжни,

с лица - емотикони;

размазани от дъжда маски

и усмивки от учтивост.

Настанили зимата в

душите си износени.

Не, не искам да съм като тях.

 

Искам да съм дъщеря на слънцето

и да раждам утрото навсякъде.

Искам да съм цъфнало глухарче

и да умирам, танцувайки със вятъра;

 

Да раздавам усмивки с шепа лято

на хора с бучка лед вместо сърце.

Да заключвам зимата в стихове

и да танцувам заедно със теб.

 

 

 

 

 

Птичките греят, небето пее, а слънцето е толкова синьо! ^^

 

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??