25.12.2007 г., 13:18 ч.

ОТВЪД 

  Поезия » Любовна
853 0 9
 

Живот в живот и тяло в тяло...

където и каквото и да сме,

в Едно сме вречени безвременно

и в този и във всички светове...

Кръвта гореща ще замре,

в последна ласка ще се слеят

издъхващите ни ръце,

обичащи очи ще онемеят...

Телата ни ще паднат-тленни

прахта ще скрие дните земни,

Сърцата - влюбени ще спрат,

души в Любов ще полетят,

безкраен на единството е пътят...

© Силвана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??