Dec 25, 2007, 1:18 PM

ОТВЪД 

  Poetry » Love
862 0 9
 

Живот в живот и тяло в тяло...

където и каквото и да сме,

в Едно сме вречени безвременно

и в този и във всички светове...

Кръвта гореща ще замре,

в последна ласка ще се слеят

издъхващите ни ръце,

обичащи очи ще онемеят...

Телата ни ще паднат-тленни

прахта ще скрие дните земни,

Сърцата - влюбени ще спрат,

души в Любов ще полетят,

безкраен на единството е пътят...

© Силвана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??