31.03.2009 г., 8:55 ч.

Отвъд онова 

  Поезия » Любовна
473 0 2

При залез, мисля си,
дали успях деня да съхраня,
а мракът с рошавата козина на звяра,
в дола, забравил светлината,
и огънят не ще да съхрани.

Аз чакам теб,
но ако няма огън в тъмнината,
в дола не влизай, не доближавай до реката,
ти просто знай, че аз съм там,
и звярът май и той е там.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??