26.04.2008 г., 13:39 ч.

Отвъд пространството и времето... 

  Поезия » Философска
921 0 30

Отвъд пространството и времето

нетленните неща царят.

Извън оковите на бремето

се носи чист и свят - Духът...

 

Отвъд надеждата и болката

възкръсва с песен Любовта.

Раздава себе си на хората

и прави по-добър света...

 

 

                                        Светли празници на всички!

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??