Apr 26, 2008, 1:39 PM

Отвъд пространството и времето... 

  Poetry » Phylosophy
920 0 30

Отвъд пространството и времето

нетленните неща царят.

Извън оковите на бремето

се носи чист и свят - Духът...

 

Отвъд надеждата и болката

възкръсва с песен Любовта.

Раздава себе си на хората

и прави по-добър света...

 

 

                                        Светли празници на всички!

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??